|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 24.02.2010 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jestem 17 letnim licealistą, poszukuję stałego źródła zatrudnienia (na co najmniej miesiąc - dwa). Moje umiejętności to: -PHP (OOP) -Znajomość na poziomie średniozaawansowanym (może trochę niższym) frameworka Symfony2 (wraz z Twigiem i Doctrine2, na tyle, na ile omówiono to w oficjalnej dokumentacji Symfony2) -Umiejętność korzystania z relacyjnej bazy danych (pracowałem jak do tej pory na MySql) -Korzystałem kiedyś z javascriptu (i jQuery przy dynamicznym generowaniu odpowiedzi), kwestia przypomnienia sobie -Znajomość języka angielskiego pozwalający na swobodne czytanie dokumentacji technicznej i literatury z zakresu informatyki Jestem w stanie na tygodniu zwolnić się czasem i przyjechać do Warszawy, Lublina lub Rzeszowa na omówienie projektu, rozmowę. Nie pracowałem nigdy za pieniądze, programowaniem interesuję się od gimnazjum, pasjonuje się tym do tej pory (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Interesuję się także matematyką (lubię zadania nieszablonowe - z olimpiad matematycznych). Jestem osobą sumienną, zdeterminowaną w działaniu i lubiącą wyzwania. Chętnie uczę się nowych rzeczy i jeszcze chętniej używam ich do swoich projektów (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oto próbny kod - prosty blog napisany z użyciem Symfony2: http://speedy.sh/QJf6x/ProjektBis.7z Zainteresowane osoby proszę o kontakt przez PW. Ten post edytował SpokoJny_ 5.02.2012, 09:46:31 |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 25.12.2025 - 10:35 |