![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 0 Dołączył: 2.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jak widać jestem nowy na tym forum, znam HTML'a a z PHP to tylko początek... i co do php mam pewien problem, myślę, że Wam uda się go rozwikłać. (jest to na pewno bardzo proste ale w php jestem naprawdę zielony) GG Network pokazało przykład bota na swojej stronie https://boty.gg.pl/przyklady/ więc postanowiłem zrobić sobie bota który jak nie będzie mnie na GG to pokaże o której jestem, aczkolwiek żebym mógł aktualizować info o tym kiedy będę potrzebna jest funkcja do zapisu do pliku. (z odczytem nie będę miał problemu:) ) Nie będę owijał w bawełnę i przejdę do rzeczy,
i funkcja czas działa pięknie i bot tak samo. A chcę stworzyć komendę np. /info która będzie aktualizowała zapytanie
Zrobiłem taką funkcję: ale nie wiem jak ją podstawić pod komendę 'case'. Nie mam na myśli abyście wykonali za mnie całą robotę bo nie w tym rzecz tylko żebyście mogli mnie jakoś nakierować (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dzięki i pozdrawiam, Mateusz (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) czyli nikt mi nie pomoże...? ;| Ten post edytował mrRosso 2.01.2012, 20:32:45 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.09.2025 - 23:01 |