![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Miałem już kiedyś podejście do bloga, różni się jednak od tego co miało być, a co jest w chwili obecnej. Jako że mam spore plany i na reszcie czas dla siebie postanowiłem więc je powoli realizować, na razie plany zostaną tajemnicą, a templatka idzie do oceny. :-)
Kilka zmian w kodzie się jeszcze pojawi, bo wiem, że idealny nie jest w większości więc chodzi o sam wygląd strony. Mam monitor lcd i strasznie obawiam się o jasność innych monitorów, różnica między szarościami jest znikła i może zaniknąć w całości - liczę tutaj na opinie. Kolorystyka miała być szaro szara z zółtą wstawką (tak jak kiedyś na logo, jeśli ktoś pamięta to wie o czym mówię), jednak postanowiłem dorzucić trochę ciemnego, potem okazało się że zółty ładnie wygląda na szarym, ale sam w sobie zlewał się z tłem. Na końcu czerwień przykryła żółć i zmiana z mojej strony jak najbardziej na plus, wygląda ładnie na ciemnym i jasnym tle. Zmiany miały na celu uprzyjemnić pobyt, kierowałem się nieco serwisami społecznościowymi - one chyba każdemu pasują i są nie jako wyznacznikami jak powinna wyglądać strona na którą chcemy zaprosić gościa i trochę go pomęczyć nudnym tekstem. Link: cmsss.pl* *Całość testowana pod chrome i ff Ten post edytował ShadowD 3.12.2011, 17:28:58 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 18:44 |