![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 11.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie jestem nowy i na forum i w programowaniu. Bawię się ze skryptami w ramach ćwiczeń (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (samouk) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mam problem z takim skryptem. Chcę wyświetlić wszystkie rekordy sql na stronie - to umiem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Później te wszystkie rekordy zapisać do plików txt po 100 wpisów na plik. czyli jeśli w bazie jest 1000 rekordów to skrypt utworzy mi 10 plików po 100 wpisów. Chodzi mi tylko o czytanie jednej kolumny z tabeli i jej zapis. Szukałem też pomocy na forum forum.optymalizacja.com (informuję was tak co by być uczciwym dla was) Chłopaki proponują tam "limit" tylko nie bardzo rozumiem jak to ma się sprawdzić w przypadku wyświetlania wszystkich rekordów i dzielenia ich na paczki. Pomocyyyyyy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dziękuję za pomoc. Ten post edytował niko841 29.10.2011, 07:53:40 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 20:39 |