Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [PHP] Dodawanie nowych projektów
codeine

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witajcie! Jestem w trakcie tworzenia własnego systemu do zarządzania wykonywanymi projektami.
I utknąłem...
Jak w php rozwiązać sprawę dodawania nowych projektów? Już tłumaczę o co chodzi...
PRZYKŁAD
(IMG:http://img38.imageshack.us/img38/480/ryss.png)

1. Strona głowna. Klikam w "wykonane" i,
2. Chce tam przycisk/link "dodaj projekt",
3. Otwiera mi się formularz i wypełniam - "nr projektu", "nazwa" , "data" - 1033 - podnośnik - 20.10.2011 - ZAPISZ
4. Po czym klikam w 1033 i poniżej wyświetla mi się okienko ze szczegółowymi plikami projektu... Przycisk "dodaj podzespół" służy do dodawania poszczególnych podzespołow projektu PODNOŚNIK a "dodaj element" daje możliwość dodawania elementów składających się na dany podzespół...

Pytanie brzmi: Jak to w php'ie zrobić? Czy jest możliwość dodawania w tym przypadku nowego projektu, który od razu da mi możliwość kliknięcia w jego numer. I rozwinięcia kolejnego kroku do którego będę mógł dodawać podzespoły i elementy danego projektu?
Te części to są pliki które można ściągnąć (cylinder, tłok, ramię) a są przechowywane na serwerze. Wogóle bajecznie by było jak tworzyłyby mi się te katalogi w takiej samej strukturze jak na stronie. Czyli dodając nowy projekt tworzy mi się katalog o nazwie PODNOŚNIK. A w środku kolejny -> PODSTAWA i CZESC GORNA wewnątrz których mam poszczególne pliki.
W jaki sposób moża to rozwiązać jesli się w ten sposób da. Chyba, że strasznie pokomplikowałem i utrudniłem ten mam nadzieje nie aż tak bardzo skomplikowany problem...

Ten post edytował codeine 20.10.2011, 22:43:01
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 26.09.2025 - 22:56