![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 8.09.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Na wstępie pragnę powitać wszystkich forumowiczów, ponieważ dopiero co się zarejestrowałem ![]() Stworzyłem sobie prosty skrypt do przeszukiwania mojej bazy danych (konkretnie jednej kolumny w jednej tabeli). Jednakże skrypt ten wyświetla mi wszystkie rekordy zawarte w danej tabeli (+ dodatkowe informacje - to akurat dobrze robi), a nie tę konkretną, o którą pytam poprzez wpis w polu edycji. Tabela zawiera ok. 28 tysięcy wpisów, więc chcę, by wynikiem był jeden (lub kilka, bo wpisy mogą się dublować) odpowiadający wpis, a nie wszystkie, które są zawarte w tabeli bazy. Załączam kod php mojego skryptu:
Przykład działania skryptu można znaleźć tu: http://www.e-pietrzak.pl. W polu wyszukiwania proszę wpisać "80.50.140.246" - wpis na 100% istnieje. Ponadto proszę nie przerazić się czasem, z jakim działa skrypt - baza jest ogromna, więc i czas wyszukiwania długi. Jak widać, wynikiem nie jest wpis zawierający to konkretne IP, ale wszystkie możliwe wpisy w bazie. Dodatkowo, nawet bez wpisania w pole tekstowe zapytania wyszukiwarka wyświetla wszystkie wpisy z bazy, a nie pokazuje błędu - tego akurat nie zrobiłem, bo nie do końca wiem jak. Jak to naprawić? Ten post edytował maaciek_ 8.09.2011, 23:18:06 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 00:49 |