![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 84 Pomógł: 5 Dołączył: 12.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam...
plik.php
config.txt Kod sv_lan 0 maxplayers 22 sv_visiblemaxplayers -1 exec banned.cfg exec listip.cfg hostname "Szambo" mapchangecfgfile "server.cfg" mapcyclefile "mapcycle.txt" motdfile "motd.html" servercfgfile "server.cfg" sv_proxies 1 sv_region 3 fps_max 100 host_framerate 0 sys_ticrate 200 sv_maxrate 20000 sv_maxupdaterate 80 sv_minrate 0 sv_minupdaterate 10 sv_maxunlag 1 sv_password "" //rcon_password "zupa" sv_rcon_banpenalty 60 sv_rcon_minfailures 5 sv_rcon_minfailuretime 30 //plik konfiguracyjny dla serwera cs 1.6 Ten skrypt ma miec takie zadanie: Wczytac plik config.txt, rozlozyc go do tabeli po 1 wyrazie na komorke. I ja chce sobie wyswietlac wartosci dla wybranych cravow z config.txt W tej chwili mam ustawione szukadnie dla "maxplayers" w tablicy No i problem jest tutaj taki że jak przeszukuję tablice to moj if nie znajduje w niej w zadnej komorce "maxplayers". A jak np zamiast maxplayers wstawie jakas liczba tóra jest w config.txt to mi znajduje. Może ktoś na to spojrzec swoim okiem? bo ja juz 2 h sie wpatruje i nic sensownego nie widze :-/ Ten post edytował karolo_k 30.08.2011, 23:18:22 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 09:20 |