![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 216 Pomógł: 0 Dołączył: 9.08.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam, natknolem sie na problem zwiazany z warstwami i JS. Mianowicie,
na stronie mam taki kod... mam 4 linki odwolujace sie do kazdego z tych elementow, tzn... i funkcja pokaz() Kod function pokaz( co ) { el = document.getElementById( "lay[" + co + "]" ); if (el.style.display == "block") { hideAll(); el.style.display = "none"; } else { el.style.display = "block"; } } i wszystko jest ladnie, warstwy sie pokazuja, ale chce osiagnac taki efekt, ze klikajac na link, uaktywnia sie div o podanym id, a reszta sie chowa... probowalem uzyc funkcji Kod function hideAll() { for( i=0; i<1000; i++ ) { tmp = document.getElementById( "lay[" + i + "]" ); tmp.style.display = "none"; } } lub probowalem tez Kod function hideAll() { while ( tmp = document.getElementById( lay ) ) { tmp.style.display = "none"; } } i glownie to chodzi mi o to, zeby jakis text dynamicznie sie zmienial, i wykombinowalem do tego warstwy. Js ucze sie od kilku dni, wiec prosze nie bijcie ;] Ten post edytował Ace 25.06.2004, 11:59:52 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 00:08 |