![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 468 Pomógł: 36 Dołączył: 14.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam taki problem... mam w bazie artykuly... kazdy z nich ma swoj numer id (1,2,3,4.....) teraz na stronie admina wszystkie te artykuly sa wypisywane jeden pod drugim... (taka obsluga artykulow) dodalem do nich strzalki do gory i do dolu zeby mozna bylo zmieniac id (bo to od id zalezy pozycja, wedlug id jest sortowane).
Pracuje w CI i zrobilem to tak, ze strzalka do gory i do dolu wywoluja ta sama metode w kontrolerze, z dodatkowym segmentem w URL (localhost/zmiana_id/2-1) gdzie 2 to id elementu zmienianego a 1 to id elementu na ktory ma byc zmieniony (zrobilem tak zeby nie tworzyc 2 metod zmiana_id_w_gore i zmiana_id_w_dol)... wszystko dziala poprawnie tzn jezeli chodzi o przekazanie zmiennych az dochodzi do modelu
W tym przypadku $temp[0] to jest 2 a $temp[1] to 1. nie wiem co nie gra w tym zapytaniu poniewaz w efekcie zmieniaja sie wszystkie id dopoki nie bedzie samych 1 albo samych najwyzszych id... z gory dziekuje za pomoc, pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.09.2025 - 20:22 |