![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 23.01.2011 Skąd: Kąty Wrocławskie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć !
Wpadłem dziś na pomysłu, aby stworzyć czat 5-10-15. Moje umiejętności: - HTML/CSS - Obsługa phpmyadmin / obsługa ftp Chciałbym, aby czat zawierał: 1# Panel Moderacji Banowanie, kickowanie, odbanowywanie użytkowników. 2# Pokazywanie płci, daty oraz wieku obok nicku użytkownika. Płeć, data, wiek, nick. ![]() Kolory oznaczają: - niebieski: nazwę użytkownika - zielony: płeć - czarny: wiek 3# Dodatkowa ikona obok nicku. Ranga, która ma dostęp do panelu moderacji. np. KULKA - oznacza, że użytkownik jest moderatorem czatu(banowanie, kickowanie, zmiana tematu czatu.) np. KWADRAT - oznacza, że użytkownik jest administratorem czatu(banowanie, kickowanie, odbanowywanie, zmiana tematu czatu.) ![]() Kolory oznaczają: - niebieski: Anucha jest moderatorem. - fioletowy: Pogrubienie tekstu pisania na czacie lub nie. - żółty: Zmiana koloru tekstu pisania na czacie. - brązowy: Dzisiejszy temat działu. --- I tutaj pojawiają się pytania. - Jakie umiejętności są potrzebne do wykonania tego czatu? - Za co najpierw mam się zabrać podczas tworzenia? Ten post edytował Racket 30.07.2011, 16:11:26 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 12:07 |