![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 48 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
w najbliższym czasie chciałbym uruchomić videoblog. W związku z tym potrzebuję programu do obróbki plików video wyrzucanych z aparatu. Na wejściu mam pliki avi (HD). Chciałbym z kilku takich plików zmontować filmik. Ważne dla mnie cechy to: - możliwość oddzielenia ścieżki dźwiękowej od obrazu, tak aby np. można było robić wstawki z przybliżeniem produktów, które będą "dokręcane" później - możliwość dodawania do filmu napisów, czy np. plansz ze zdjęciem - możliwość dodania stałego elementu typu np. logo strony internetowej na takiej zasadzie jak wyświetla się np. znaczek "tvp 1" w telewizji - oczywiście wszystko podane w jakiejś "zjadliwe" formie, tak aby można było ogarnąć program w kilka dni Obecnie dysponuję dwoma systemami operacyjnymi tj. Ubuntu oraz Windows 7. Od biedy mam też xp ale w wersji OEM na bardzo wolnym komputerze. Najbardziej ucieszyłoby mnie jakieś rozwiązanie darmowe, ale jeśli nie ma nic dobrego to dam radę jakiś budżet na to wysupłać. Będę wdzięczny za porady co nadałoby się do tego celu. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.09.2025 - 19:46 |