![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 101 Pomógł: 5 Dołączył: 15.10.2008 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
temat raczej w idealnym miejscu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) staram się stworzyć funkcjonalny oraz ładny formularz, przeszkadza mi element <select>
poniżej zdjęcia jak mi psuje wygląd (cos tam już usilnie próbowałem mu pozmieniać) (IMG:http://img13.imageshack.us/img13/4435/unled1tkp.jpg) potrzebuje pozbyć się z niego tej strzałeczki po prawej stronie, obramowania po rozwinięciu oraz koloru podświetlenia, wszędzie czytam żeby bawić się przy tym JS a ja usilnie chce mieć to w CSS (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) zdaje sobie sprawe ze jest to czesc forum dla poczatkujących ale prosze o niepodpowiadania typu zmiana koloru tła to bgcolor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) w css to co juz wykluczyłem ze nie działa: option {background-color:..., border-width:...} reszta jak widać zadziałała... najbardziej to mnie ta strzałeczka wkurza bo pod nią taką ładną żółtą narysowałem a nakładanie na to kolejnego diva zadziała ale mija się z celem Ten post edytował Smoker 15.06.2011, 20:23:19 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 27.09.2025 - 16:26 |