![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 0 Dołączył: 30.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Nie ma praktycznie o tym informacji w internecie a dokumentacja opublikowana przez allegro powoduje że nóż się w kieszeni otwiera. Mam pytanie, dostałem gotowy moduł dla Allegro API który działał dwa lata temu i od tego czasu nie był używany. Dzisiaj, po zaktualizowaniu kategorii, gdy próbuję dodać testową aukcję , pojawia się komunikat: SOAP-ERROR: Encoding: object hasn't 'fvalue-date' property Jedyne co zdążyłem odkryć, to że allegro dnia 26-go Maja tego roku, wprowadziło pewne zmiany w api. Dokładnie chodzi o to: http://allegro.pl/webapi/documentation.php/show/id,113 Pytanie jest, jak to ugryźć ? Ew. czy jest na forum osoba, która kiedykolwiek korzystała z allegroWebapi i moglaby podpowiedzieć coś odnośnie postawienia całego modułu od nowa.. ? Obecny nie był aktualizowany od dwóch lat a ja zwyczajnie nie rozumiem co mam zmienić, aby powyższy komunikat nie pojawiał się.... Proszę o pomoc. Ten post edytował mambus 13.06.2011, 15:02:43 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.09.2025 - 17:59 |