![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 17.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Z góry piszę, że jestem początkujący zacząłem przygodę z PHP około 3tyg temu. Stworzyłem galerię w PHP i teraz chciałbym użyć jakiejś galerii z JavaScriptu. Niestety napotkałem na problem mianowicie, Galeria z .JS wczytuje zdjęcia na sztywno a ja chciałbym by były pobierane dynamicznie z galerii stworzonej już wcześniej w PHP lub z bazy danych. Galeria w PHP wygląda tak, że z bazy danych pobiera wszystkie odnośniki do zdjęć danego użytkownika i wypisane są za pomocy pętli.
$id = id użytkownika $row['cover'] = odnośnik do zdjęcia np. 23.jpge a JavaScript wygląda tak var JaS = { // Customization parameters imagePath : "pictures/", images : [ ["1.jpg", "Bat bridge in Austin", "Bridge"], ["2.jpg", "Blossoming tree", "Tree"], ["3.jpg", "Bat bridge from below", "Bridge"], ["4.jpg", "Birds", "Birds"] ], Chciałbym stworzyć galerię JS by była dynamiczna w zależności na jakiego użytkownika się wchodzi stąd moje pytanie czy takie coś jest możliwe. Podejrzewam, że trzeba jakoś zaincludować PHP do JS lub na odwrót. Proszę o jakieś wskazówki z góry dzięki. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 13:47 |