![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 0 Dołączył: 2.05.2011 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Znam podstawy php... co ja pisze podstawy to wszystko co zawiera php prawie (zmienne, stałe,tablice, wyrażenia regularne, while, for, funkcje, klasy zwracania, ciasteczka, sesja), a nie jednak to nie jest pomyłka, faktycznie dla mnie to podstawy bo ja to TYLKO ROZUMIEM I ZNAM.
Uczyłem się z kursu na uw-team.org i książki "php programowanie gier" - która jest strasznie beznadziejna, ta książka na prawde to: php dla tych co znają już język c++, miałem farta ze wcześniej w c++ grzebałem trochę to zrozumiałem w miarę. A więc skoro to wszystko ROZUMIEM, to co ja mam teraz robić? na czym ćwiczyć? bo tak na prawde ja to umiem ale nie wiem do czego to się wszystko wykorzystuje np. po co są tablice jak się wykorzystuje np. do gry przeglądarkowej? to samo z funkcjami itd. Jedyne co wiem jak można wykorzystywać to w praktyce: zmienne, stałe, sesje, ciasteczka, while i if. Wskażcie mi coś, nie wiem... mam ściągnąć jakiś silnik i patrzeć w kod, zobaczyć co i jak? czy to odpowiednie dla w pewnym sensie "przedszkolaka" w tym temacie? Pozdrawiam Ten post edytował nakers2 2.05.2011, 08:36:34 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.09.2025 - 17:18 |