![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 6.05.2003 Skąd: Kołobrzeg Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam takie cosik:
[php:1:9703af67a9]<?php while ($result = @mysql_fetch_array($do)) { $check = "SELECT * FROM trasy WHERE id_miejscowosci=$result[id] AND id_trasy='$trasa' ORDER BY nr_porzadkowy"; $do1 = mysql_query($check, $conn); $result1 = @mysql_fetch_array($do1); $stacja_poczatkowa = $result1[nr_porzadkowy]; $result2 = @mysql_fetch_array($do1); $stacja_koncowa = $result2[nr_porzadkowy]; $select2 = "SELECT * FROM trasy WHERE id_trasy='$trasa' AND nr_porzadkowy BETWEEN '$stacja_poczatkowa' AND '$stacja_koncowa' "; ?>[/php:1:9703af67a9] jednak zmiennych $stacja_poczatkowa oraz _koncowa nie podstawia mi w tejze pętli do kolejnego zapytania.w petli tej wiem ze jednak dobrze wyswietla obie zmienne,natomiast poza petla jest juz widoczna tylko zmienna $stacja_koncowa. Czy można jakoś tak przypisac wynik zapytania do zmiennych zeby byla widoczna kazda zmienna, i dlaczego nie chce mi podstawic tych zmiennych do tego drugiego zapytania? ?>[/php] |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 14:11 |