![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 27.03.2011 Skąd: Zachodniopomorskie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Panowie zaczynam w sumie swoją pracę z php i napotkałem na jeden ważny dla każdej aplikacji temat, a zarazem dla mnie na dzień dzisiejszy problem. Mam aplikację, która funkcjonuje - zapis, edycja, usuwanie i wyświetlanie danych z bazy. Teraz przyszedł czas na wyciąganie danych i zapis do formularza a dokładniej: w mojej aplikacji są tabele i formularze, raporty np. magazyn i zlecenia. Wprowadzam do magazynu towar i chcę ten towar w momencie wprowadzania zlecenia przypisać do niego. Magazyn -> Zlecenie, a zarazem aby ta operacja pomniejszyła mi ogólną ilość towarów tego samego rodzaju w magazynie. Nie chodzi mi o napisanie za mnie w całości kodu. Tylko ideę w jaki sposób do tego podejść - czy tylko pracując na php będę w stanie coś takiego zrobić(IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Za wszelkie info z góry dzięki. Ps. nie znalazłem konkretów w google ;/ Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 16:32 |