![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 25.02.2010 Skąd: Elbląg Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam mały problem z symfony (orm - doctrine). Chciałem przenieść skrypt z localhosta na serwer, aby pokazać klientowi postępy. Wrzuciłem wszystko, zmieniłem dane do bazy, wrzuciłem zrzut bazy przez PMA i ... nie działa. Kod Notice: Undefined index: in /home/crowntuf/public_html/tz/lib/vendor/symfony/lib/plugins/sfDoctrinePlugin/lib/vendor/doctrine/Doctrine/Hydrator/Graph.php on line 302 Notice: Undefined index: in /home/crowntuf/public_html/tz/lib/vendor/symfony/lib/plugins/sfDoctrinePlugin/lib/vendor/doctrine/Doctrine/Hydrator/Graph.php on line 303 Fatal error: Call to a member function getFieldName() on a non-object in /home/crowntuf/public_html/tz/lib/vendor/symfony/lib/plugins/sfDoctrinePlugin/lib/vendor/doctrine/Doctrine/Hydrator/Graph.php on line 304 Taki jest błąd przy pierwszym pobraniu i wyświetleniu danych z bazy (w moim przypadku menu). Dalej strona się nie renderuje. Nie mogę zrobić testów, bo jest to wirtualny serwer. Łączyłem się z bazą danych w oddzielnym skrypcie php, wszystko działa w porządku. Normalnie pobiera tabele, wyświetla itd. Z czym może być problem? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.09.2025 - 22:35 |