![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 0 Dołączył: 14.03.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten temat zapewne był już poruszny, ale przeglądałem google, zaglądałem do manuala i testowałem te wszystkie podane tam skrypty i u mnie żaden nie działa. Wyskakuje mi błąd:
Cannot modify header information - headers already sent by (output started at c:\usr\krasnal\www\formatowanieobrazka\index.php:8) in c:\usr\krasnal\www\formatowanieobrazka\index.php on line 23 ˙Ř˙ŕJFIF˙ţJ÷ŘCl.ÍŁůyŠfoăh§ľ˛ęrÉc=ĐűrIlm&3ŰÄňšÁ`ýĄř)ý<wq_^Cw ĹşÜMÁ˛šśÍ×yk{o-ĽXoá1IŞEnQââ*őřťđ:Î{ôć[xm/IŢma$Ó¤ű`śéäkin&O>iínĺľÔVŢk{´vY$ÎH˙`ţ řŃľŢcŹO"ś6äŢLnň˝ąöÓÇÎYźśy őáävÚËEWöpüń}tŇín"Ö7Ş746ˇZĄš3kŽÍ{ţgćŰZÄZN>šđ§ŽZÚÎ[a§MĎ&,őkh HV˛ż{Ú8] DYŰŔfŕÝĆł-|wđŢóQ eoyáČNŠĎ'ÚŁ´ĘŰ]O%ÜϡżžŐoĄ2ââKŚť ...... itd. linia 23 to to miejsce: CODE header('Content-type: image/jpeg'); Nie mam pojędcia co jest nie tak, MĘCZE SIĘ Z TYM JUŻ DRUGI DZIEŃ! Jeżeli umiesz mi pomóc, to DZIĘKI , bo ja już się cały gotuję A tak wygląda skrypt: CODE $filename = ("obrazek.jpg"); $width = 200; $height = 200; header('Content-type: image/jpeg'); list($width_orig, $height_orig) = getimagesize($filename); $ratio_orig = $width_orig/$height_orig; if ($width/$height > $ratio_orig) { $width = $height*$ratio_orig; } else { $height = $width/$ratio_orig; } // Resample $image_p = imagecreatetruecolor($width, $height); $image = imagecreatefromjpeg($filename); imagecopyresampled($image_p, $image, 0, 0, 0, 0, $width, $height, $width_orig, $height_orig); // Output imagejpeg($image_p, null, 100); Ten post edytował slimboot 24.03.2011, 16:36:30 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 13:04 |