![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 0 Dołączył: 20.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zedytowałem wiadomość by było łatwiej zrozumieć.
Mam takie coś: Kod <selektor atrybut="wartosc" rel="wartosc2"></selektor> <selektor atrybut="wartosc" rel="wartosc2"></selektor> <selektor atrybut="wartosc" rel="wartosc2"></selektor> <selektor atrybut="wartosc" rel="wartosc2"></selektor> <selektor atrybut="wartosc" rel="wartosc2"></selektor> <selektor atrybut="wartosc" rel="wartosc2"></selektor> <selektor atrybut="wartosc" rel="wartosc2"></selektor> <selektor atrybut="wartosc" rel="wartosc2"></selektor> Potrzebuję w jQuery pobrać z każdego elementu wartość dla atrybutu "atrybut" gdzie rel == jakaś wartość. W praktyce ma to być skrypt galerii, na stronie są miniaturki i po kliknięciu jest coś jak skrypt thickboxa + dodatkowo chcę zrobić pasek z miniaturkami do zmiany zdjęcia danej kategorii (rel). Próbowałem coś zrobić za pomocą .get() ale to pobiera to co jest między znacznikami, a ja chcę pobrać atrybut znacznika. Ten post edytował Kuba707 17.03.2011, 20:28:25 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 17.06.2025 - 10:45 |