![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 10.06.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
[php:1:48f8251354]<?php
$nazwa = trim($nazwa); $email = trim($email); $komentarz = trim($komentarz); if (!ereg("^[a-zA-z0-9_]+@[a-zA-z0-9-]+.[a-zA-z0-9-.]+$", $email)) { echo "Popraw adres email, przejdź do poprzedniej " ."strony i spróbować ponownie."; exit; } $adresdo = "ja@costam.com"; if (ereg("piłka | spodnie | sprzedaż", $komentarz)) $adresdo = "sprzedaz@costam.com"; else if (ereg("zamow.* |dostawy.*", $komentarz)) $adresdo = "dostawy@costam.com"; else if (ereg("rachunek | płatność", $komentarz)) $adresdo = "ksiegowosc@costam.com"; if (eregi("stalyklient.com", $email)) $adresdo = "ja@costam.com"; $temat = "Komentarz ze strony WWW"; $zawartosc = "Nazwisko klienta: ".$nazwa."n". "Adres pocztowy: ".$email."n". "Komentarz klienta: n".$komentarz."n"; $adresod = "swrwerwww@costam.com"; mail($adresdo, $temat, $zawartosc, $adresod); ?>[/php:1:48f8251354] to skrypt komentarzy i problem tkwi w tym ze powinny byc komentarze wysylane do poszczegolnych osob w zaleznosci od wybranych slow ktore wystapia w komentarzu, a tak sie nie dzieje. Wszystkie komentarze leca na ja@costam.com Chcialbym aby ktos mi pomogl w rozwiazaniu tego problemu bo nie mam pojecia co jest zle. Z gory thx. Prosze używać BBcode ( [php] ) hwao |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 14:42 |