![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 0 Dołączył: 6.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Skrypt zintegrowany z playerem który mogę łatwo wstawić na swoją stronę.
2. Zabezpieczony przed podpięciem się osób trzecich 3. Musi działać perfekcyjnie - bez cięcia filmów itp. 4. Dobrze gdyby transfer nie szedł przez mój serwer - jednak jeśli się nie da tak tego obejść to trudno - ma dobrze działać. 5. Zabezpieczony przed banowaniem konta premium przez megavideo 6. Multiserwer - tu chodzi o to żeby w razie potrzeby dać kolejny serwer do rozładowania ruchu. 7. 1 serwer = 1 konto premium na megavideo 8. dobrze by było gdyby można było używać paska przewijania Obecne skrypty które miałem na próbę ładowały kilka minut i film się zacinał - następnie buforowało i zbuforować nie mogło.... Zapewne ten kto to czyta rozumie o co mi chodzi. Będę chciał przetestować skrypt przed dokonaniem płatności - głównie chodzi mi o postawienie go na jednym serwerze i sprawdzenie ilu userów wytrzyma - tu załatwimy to tak że nie będę miał możliwości ukraść skryptu czy coś w tym stylu Oferty proszę przesyłać na gumamen@onet.pl Oferta musi zawierać: - cenę - funkcje które będzie posiadał skrypt / specyfikację (zgodnie z tym co napisałem powyżej - chodzi o potwierdzenie czy się rozumiemy) - czas wykonania - ewentualne portfolio związane z tematem |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 21:16 |