![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 287 Pomógł: 0 Dołączył: 26.02.2003 Skąd: Ow/Pn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wtiam
Mam nastepujacy skrypt [php:1:9084740a84]<?php //polacznie z baza list($ilosc1) = @mysql_fetch_row(@mysql_query("SELECT max(sonda_id) FROM ppsonda")); //wyciagniecie max sonda_id z tabeli ppsonda $numersondy = 1; //taki mam najnizszy wpis w bazie while($numersondy <= $ilosc1) { //petla nr 1 z dojsciem do samego max sonda_id $zapytanie = "SELECT * FROM ppsonda WHERE sonda_id=$numersondy ORDER by id DESC"; //wyswietlenie w odwrotnej kolejnosci czyli od najnowszego do najstarszego ta obcja nie pomaga ;/ $wykonaj = mysql_query ($zapytanie); while($wiersz=@mysql_fetch_array ($wykonaj)) { //petla nr 2 wyciagajaca z bazy sonda_id=$numersondy $pyt = $wiersz['pytanie']; echo"$pyt"; } //koniec petli nr1 $numersondy++; //dodanie 1 } //koniec petli nr2 ?>[/php:1:9084740a84] a baza wyglada tak id | sonda_id | pytanie | punkty | opcja | 1 | 1 | pytanie sondy | 18 | TAK | 1 | 1 | | 21 | NIE | 1 | 1 | | 32 | nie wiem | Chodzi mi o to jak poustawiac warunki w pierwszej petli zeby mi wyswietalo tak jak powinno z DESC -------------------- Reklamowa Oklejanie Samochodów: oklejanie pojazdów / tel. 62 597 74 48
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 09:57 |