![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 314 Pomógł: 44 Dołączył: 12.11.2010 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam , przejdę odrazu do rzeczy, więc tworze sobie taki portalik "klanowy" ale mam problem z jedną rzeczą mianowicie nie mogę znaleźć funkcji która umożliwiała by mi wstawienie danego ciągu znaków co daną ilość znaków(dokladnie 1600-1680)
(IMG:http://img251.imageshack.us/img251/9593/piccu.th.jpg) Na obrazku zaznaczyłem o jaką przestrzeń mi chodzi.String który chciałbym wstawić ma po prostu zamknąć div'a i otworzyć drugiego(efekt książek na stronie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) aktualnie strona stoi na moim localhoscie i jest w fazie produkcji... na początku poradziłem sobie z tym limitując długość postu do 420 znaków(tak wiem sic!) i 4 postów na stronie, w trakcie dodawania postu dodawałem do zmiennej +1 a gdy zmienna osiągała 4 wstawiałem znacznik następnej strony.jednak teraz chciałbym się pozbyć tego limitu bo jednak 420 znaków bardzo ograniczałoby wolność wypowiedzi usera.Z góry dziękuję za pomoc. Ten post edytował nekomata 20.01.2011, 23:36:52 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 22:14 |