![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2009 Skąd: wertykalne przez większość dnia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
mam maly problem juz sprawdziłem wszystko co się da i się pogubiłem co i jak. mianowicie. mam formularz, ktory sie przesyla do siebie samej (PHP_SELF). mam tez kilka zmiennych (ponizej kod). probelm polega na tym ze nie wyswietla mi zmiennej $er/nazwa/ w divach r/nazwa/ tylko traktuje albo jak tekst html albo nie wyswietla nic - nie widzi zmiennej. Czy ktos moglby mi podsunac jakies pomysly. oto kody: funkcja tworzaca inputy w formularzu:
fragment obrobki danych z POSTa- samo przesyłanie działa sprawdzone print_r($_POST)
zasada działania jest taka ze jesli blad >0 to nie przesyla danych jesli rowne to przesyla. - banał tak sobie analizowałem i zajrzałem w kod jaki sie wyświetla w źródle strony i wyglada to tak: gdy zmienie na
daje w rezultacie: Czy ktoś może mi wytłumaczyć w czym rzecz? nie rozumiem czemu nie może tego odczytać - każda zmienna jest zadeklarowana istnieje taka zmienna i w każym innym miejscu ją pobiera ale nie tu? Ten post edytował achill 20.01.2011, 04:16:34 -------------------- "pomógł" daje nie dlatego, że ktoś mi pomógł
ale dlatego, że się czegoś mogłem nauczyć. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 02:25 |