![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 9.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Jestem nowy i bardzo liczę na waszą pomoc ![]() a więc tak, dostałem silnik gry php i postanowiłem go naprawić (udoskonalić) ale po wgraniu na serwer orginalnej wersji mam kilka błędów a np ten : Kod Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/sites/*********/********/zalogowany.php on line 6 eeeee A oto treść pliku "zalogowany.php" " Kod <?php session_start(); require('dbconnect.php'); $a = "SELECT * FROM `uzytkownicy` WHERE `id`='$_SESSION[user_id]'"; $a = mysql_query ($a); $aa = mysql_fetch_array($a); if ($_SESSION['user_id'] and $aa['hash'] == $_SESSION['hash'] and $_SERVER['REMOTE_ADDR'] == $aa['ost_ip']) { $aktywny = time()+60*2; $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR']; $online="UPDATE uzytkownicy SET ost_ip = '$ip', ost_aktywny = '$aktywny' WHERE id=$_SESSION[user_id]"; mysql_query($online) or die("Wystapił blad"); } else { echo "eeeee "; /* session_start(); session_unset(); session_destroy(); */ } ?> Blagam o pomoc i nie usuwanie mego tematu. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 07:37 |