![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 162 Pomógł: 12 Dołączył: 20.12.2009 Skąd: Siedlce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałbym wam zaprezentować moją grę via WWW - Need For Drift
Proszę o ocenę wyglądu i zabezpieczeń jak i ocenę pomysłu ![]() Kod gry jest w 60% napisany obiektowo (jądro, sterownik DB, tpl) ale są niestety elementy strukturalne (moduły) Jeżeli ma ktoś jakiś pomysł odnośnie wyglądu prosiłbym od razu o wskazówkę jak to zrobić, ponieważ w CSS jestem trochę kiepski. Konta testowe: Login: test1 | test2 Hasło: test123 | 654321 Serwer: 1 | 1 P.S. Wiem, że nie da się zalogować przy wyłączonym JS ! Naprawię to w wolnym czasie. P.S.2 Jekby ktoś się pytał dlaczego tak mało graczy, to piszę, że zmieniła się mechanika gry (mniej gotówki za wyścig itp.) więc musiałem usunąć wszystkie konta, chociaż będzie można pobrać specjalny bonus. EDIT: Strona generuje się szybko! (time<0.2) Można to sprawdzić w lewym górnym rogu naciskając klawisz "`" lub "~" Chciałbym się dowiedzieć jaka jest wasza opinia odnośnie systemu poczty w grze. Widok poczty (standard <->dymki) Można zmieniać w ustawieniach EDIT2: Denerwujący preloader (jak i chat) można wyłączyć w ustawieniach. Ten post edytował foxbond 2.01.2011, 20:06:42 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 12:59 |