![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 27.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam !
Walczę od jakiegoś czasu z VH. Podejrzewam, że to prosta sprawa ale ja jakoś nie mogę dać rady. Serwer VertrigoServ. Do adresu IP dopięte dwie domeny. Kawałek pliku httpd.conf odpowiedzialny za VH wygląda tak: NameVirtualHost *:80 #www.vss-info.pl <VirtualHost *:80> ServerAdmin vss@vss.info.pl DocumentRoot C:\VertrigoServ\www ServerName www.vss.info.pl </VirtualHost> #www.factoid.pl <VirtualHost *:80> ServerAdmin admin@factoid.pl DocumentRoot C:\VertrigoServ\www\factoid ServerName www.factoid.pl </VirtualHost> no i nie działa ![]() w katalogu conf jest jeszcze plik vertrigo.conf z taką zawartością: ServerRoot "C:\VertrigoServ\Apache" DocumentRoot "C:\VertrigoServ\www" LoadModule php5_module "C:\VertrigoServ\php\php5apache2.dll" PHPIniDir "C:\VertrigoServ\php" <Directory /> Options FollowSymLinks AllowOverride None Order deny,allow Deny from All </Directory> <Directory "C:\VertrigoServ\www"> Options Indexes FollowSymLinks Includes AllowOverride All Order allow,deny Allow from All </Directory> <Directory "C:\VertrigoServ\Apache\icons"> Options Indexes MultiViews AllowOverride None Order allow,deny Allow from All </Directory> <Directory "C:\VertrigoServ\Phpmyadmin"> Options All AllowOverride AuthConfig Order allow,deny Allow from All </Directory> <Directory "C:\VertrigoServ\Sqlitemanager"> Options All AllowOverride AuthConfig Order allow,deny Allow from All </Directory> Alias /icons "C:\VertrigoServ\Apache\icons" Alias /phpmyadmin "C:\VertrigoServ\Phpmyadmin" Alias /sqlite "C:\VertrigoServ\Sqlitemanager" a drupal stworzył strasznie wielki plik .htacces bez niego nie działa strona główna. Gdzie jest problem, jestem w rozpaczy, pomóżcie ! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 07:19 |