Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Bankowe API - Mbank - Inteligo, Potrzebuje nauczyc sie logowac do banku
phoenix84

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam,

zwyklym CURL umiem sie poslugiwac, ale wlasnie w bankach sa dodoatkowe zabezpieczenia przed takimi cwaniakami, jednak wiem, ze jest to mozliwe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

glownie chodzi mi o wejscie do mbanku i inteligo, zczytanie historii albo wyslanie przelewu w oparciu o kod z karty kodow... no ale tu juz utykam, bo nie moge przejsc etapu logowania... bede wdzieczny za wskazowki, powiem tez, ze jakby mi ktos napisal funkcje gdzie argumentami bedzie login i haslo, a efektem status zalogowany... to jestem w stanie za cos takiego zaplacic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ... myslalem, tez o zleceniu napisania kompletu takich funkcji, ale pewnie mnie na to nie stac (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ... jednak wiem, ze nie jest to forum do zlecen i chce sie tego nauczyc, wiec wszelkie funkcje i tak przejrze i przerobie na jakas jedna solidna klase, jednak bardzo potrzebuje podpowiedzi, badz gotowego rozwiazania jak przejsc przez to logowanie... znalazlem jakies skrypty w necie do wchodzenia na inteligo, ale nie dzialaja, wiec chyba cos pozmieniali... jak ktos wie jak mi mozna pomoc, to zapraszam... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

pozdrawiam,

K.
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 23.08.2025 - 01:51