![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 19.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mój problem polega na tym, że na hostingu X, na którym pół roku temu człowiek Y zaczął robić stronę funkcja mysql_fetch_array działała poprawnie, teraz dostałem ową stronę jednak na moim hostingu z wersją php 5.2.14 funkcja ta działa błędnie, przykład zastosowania: Kod <?php if(isset($_GET['podanie']) and is_numeric($_GET['podanie']) and !isset($_GET['akcja'])){ $zapytanie_podanie = "SELECT * FROM ".$prefix."forum_users WHERE user_id=".$_GET['podanie'].""; $rezultat_podanie = mysql_query($zapytanie_podanie) or die("Wystapil blad"); while($array_podanie = mysql_fetch_array($rezultat_podanie)){ ?> <div id="player_panel_side_right_top"> Sprawdzanie podania </div> <div id="player_panel_content"> <form action="index.php?strona=pp&podanie_zatwierdz=<?php echo $_GET['podanie']; ?>" method="post"> <div class="div_pole"> <strong>Odpowiedz 1:</strong> <br /><?php echo $array_podanie['odpow1']; ?> </div> <div class="div_pole"> <strong>Odpowiedz 2:</strong> <br /><?php echo $array_podanie['odpow2']; ?> </div> <div class="div_pole"> <strong>Odpowiedz 3:</strong> <br /><?php echo $array_podanie['odpow3']; ?> </div> Jak widać tutaj została użyta funkcja: Kod while($array_podanie = mysql_fetch_array($rezultat_podanie)){ ?> Jednak np tu: Kod <strong>Odpowiedz 1:</strong> <br /><?php echo $array_podanie['odpow1']; ?> Po : nie znajduję się wartość z tabeli MySQL. Proszę o pomoc, tak używana funkcja znajduje się w całej stronie którą niedawno kupiłem, bez Waszej pomocy nic nie będzie działać poprawnie ![]() Pozdrawiam. -------------------- Nie znam się na Php.
Wszystko robię metoda prób i błędów, CTR + C, CTR + V. :/ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 17:27 |