![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 17.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. mam pewien problem.
Otóż potrzebuje na swojej stronie zamieścić ostrzeżenie, że treści na niej zawarte są wyłącznie dla pełnoletnich odbiorców. Wydaje mi się, że najczęściej używanym rozwiązaniem jest skorzystanie z java scriptu. No i mam taki kodzik: CODE <script LANGUAGE="javascript"> <!-- function Info() {if (!confirm("Strona tylko dla osob 18 +!")) history.go(-1);return " "} document.writeln(Info()) <!--End--> </script> Z tym, że nie działa to dokładnie tak jak bym chciał. Mianowicie wyświetla się przy każdym odświeżeniu i na każdej podstronie, a ma być zwyczajnie przy pierwszym wejściu. Nie wiem, czy problem tkwi w źle napisanym kodzie, czy w złym go umiejscowieniu (mam na początku <body>, próbowałem również w <head>- to samo. Wydaje mi się, że może gdzieś powinna być zapisywana informacja, ale jak to zrobić niestety nie wiem. Bardzo proszę o pomoc, albo z kodem, albo o jakiś gotowiec. Byle by działało. Pzdr |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.09.2025 - 23:36 |