|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 16.11.2010 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam,
postaram się w skrócie streścić sytuację - reprezentuję ojców walczących o prawo do widywania się z własnymi dziećmi. Niestety nasz system sądowniczy wspiera nienawiść naszych byłych żon czy partnerek które blokują nam z dziećmi kontakty. Ja sam w obliczu nadużywania władzy rodzicielskiej przez moją byłą żonę wystąpiłem o powierzenie mi córki pod opiekę. Ex postanowiła mnie ukarać, wyprowadziła się 300km ode mnie (bez mojej wiedzy i zgody) i zablokowała mi całkiem kontakt z 7 letnią córeczką. 3krotnie prosiłem sąd rodzinny o udzielenie mi pomocy (zgodnie z prawem) i 3 krotnie mi odmówiono. Mijają miesiące a ja córki jak nie widziałem tak nie widzę. Wymyśliłem więc internetową akcję i staram się zebrać poparcie dla swojej sprawy www.ratujmyMaje.pl o ile kiedyś tam pisałem coś w html-u i może niechlujnie jestem w stanie sklecić stronkę o tyle w innej sprawie potrzebowałbym pomocy: chcę aby ze strony można było wysłać formularz z protestem jednocześnie na kilka adresów e-mail. Treść protestu była by zablokowana do edycji. Jednak kompletnie nie mam pojęcia jak to zrobić... czy mógłbym prosić Was o pomoc lub o jakieś wskazówki? z góry dziękuję i pozdrawiam |
|
|
|
krzych80 [PHP] formularz z protestem do kilku odbiorców 16.11.2010, 12:33:48
pablo_83 należałoby skorzystać z funkcji php do wysyłania m... 16.11.2010, 13:23:17
konrados No ja bym to jednak uprościł - widać, że człowiek ... 16.11.2010, 14:31:32 ![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 23.12.2025 - 14:43 |