![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Dziś otrzymałem dziwnego maila - na pierwszy rzut oka (rzut okiem na temat) od Allegro. Czytając maila nieźle się uśmiałem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Przechodząc na stronę logowania, już chciałem się logować, ale - co to za adres? Po głębszej analizie, okazało się że to nawet certyfikatu SSL nie ma. Ale na pierwszy rzut oka... Pytanie: czy wy też dostaliście takie wiadomości? Jak można walczyć z takimi stronami (jeżeli by mi tak zrobili, np.)? Kod Odebrano pytanie o allegro przedmiotu nr 200397524 Szanowni Państwo!, allegro członek yatsy999, w lewo do Ciebie wiadomości dotyczące przedmiotu nr 200397524 [url="http://www.dreamnetworkz.com/wp-content/upgrade/enter_login.php"]Zobacz wątku sporu odpowiedzieć.[/url] Pozdrawiam. UWAGA! Powyższy link prowadzi do fałszywej strony logowania na portal Allegro.pl - pod żadnym pozorem nie należy wpisywać tam swoich danych do konta w Allegro.pl. Stronę oczywiście zgłosiłem do Allegro (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 04:14 |