![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 14.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, nauczyłem się już html&css, więc zakupiłem książkę o PHP&MySQL
Treść książki jak na razie rozumiem, ale nie mogę znaleźć parę interesujących mnie rzeczy. - często w książkach, kursach jest opis działania np. funkcji mail(), ale autorzy kursu nie pomyśleli, że całkowicie zieloni w tych sprawach ludzie mogą nie wiedzieć, jak ją skonfigurować... (to tylko przykład, na który jestem w stanie odpowiedzieć, dzięki waszemu forum. Jest jednak wiele rzeczy, które nie można znaleźć u was) - działanie sieci internet - nie rozumiem, czemu w kursach, książkach nie ma zawartego opisu tak podstawowej rzeczy, mogę nauczyć się php&mysql, ale jeżeli nie będę znał takich podstawowych rzeczy, to w przypadku wystąpienia problemów nie będę w stanie samemu ich naprawić. Prosiłbym was, o podanie mi jakiegoś linka, w którym znajdę podstawy, podstaw, w jak najbardziej przystępnym języku, dla początkujących. Linki w przyklejonych tematach sprawdzałem, ale w każdym tego typu kursie brakuje mi rzeczy wymienionych powyżej. Jeżeli, jednak przeoczyłem coś i jest już gdzieś taki temat, to proszę o linka i przepraszam za kłopot Pzdr. Andrewm |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.09.2025 - 16:54 |