![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 247 Pomógł: 11 Dołączył: 5.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Macie jakiś pomysł na jakiś temat związany ze stronami internetowymi i pracą magisterską - dodam, że ja miałem mnóstwo - przynajmniej tak mi się wydawało, np. porównanie konkurencyjnych technologii do tworzenia stron internetowych, np. frameworka języka PHP - Symfony i frameworka jakiegoś innego języka, którego mógłbym przy okazji poznać - moim zdaniem idealny temat badawczy; miałem też inne pomysły, ale też się nie spodobały dwóm potencjalnym promotorom - że to bardziej na pracę inżynierską, że ktoś niedawno robił w swojej pracy porównanie frameworków języka Java i że kiepska to była praca i odniosłem wrażenie, że w ogóle tematyka związana ze stronami internetowymi im się nie podoba, w ogóle brak jest u mnie na uczelni przedmiotu związanego z tworzeniem stron internetowych więc może pośrednio wynika to z tego, że nikt się nie zna
![]() Mieliście tego typu problemy - w ogóle jeden promotor powiedział, że to on sam wymyśla tematy - akurat w ogóle mi nie odpowiadają, związane z automatyką, robotyką itp. Macie jakiś pomysł związany ze stronami internetowymi, który np. u Was został zaakceptowany czy coś - nie wiem - może jakieś argumenty im przedstawić. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 07:23 |