Próbuję pojąć sesje, przeczytałem parę poradników, ale nadal nie rozumiem.
Napisałem pewien kodzik na logowanie, ale nie działa:
(Mianowicie, po wywołaniu skryptu, jestem od razu zalogowany, nie mogę się wylogować ani nic, tak jakby zmienna sesyjna była inna niż 0, proszę o pomoc lub nakierunkowanie mnie w jakiś sposó

- PS. Cookies itd czyściłem.
<?php
if(!isset($_SESSION['login'])) { $_SESSION['login'] = 0;
} else {
if ($_SESSION['login'] = 0) {
echo ("<center><form action='' method='post'>"); echo ("Nazwa: <input type=\"text\" class=\"input\" name=\"nick\" size=\"25\" /><br />"); echo ("Hasło: <input type=\"password\" name=\"X09261x\" class=\"input\" size=\"25\" /><br /><br />"); echo ("<input type=\"submit\" value=\"Zaloguj Mnie !\" name=\"logme\" class=\"submit\" />"); echo ("</form></center>");
if (md5($_POST['nick']) == md5('ReptileReX') && md5($_POST['X09261x']) == md5('tnujf8tf')) { $_SESSION['ip'] = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
$_SESSION['id'] = md5('ReptileReX'); header('Location: index.php'); }
} else {
if ($_SESSION['ip'] = $_SERVER['REMOTE_ADDR']) {
if ($_SESSION['id'] = md5('ReptileReX')) { $NazwaPliku = "xxx/xxx.txt";
$Otworz = fopen($NazwaPliku,"r"); echo("<br /><center><form action='downloads/xxx.exe'><input type='submit' value='--->>> Pobierz Serwer <<<---' class='submit' /></form></center>"); echo("<br /><center><form action='delete.php'><input type='submit' value='--->>> Skasuj Logi <<<---' class='submit' /></form></center>"); echo("<br /><center><a href='?logout=yes'>--->>> Wyloguj Się <<<---</a></center>"); echo("<br /><br />".nl2br($Odczyt)."<br />");
if ($_GET['logout'] == 'yes') {
header('Location: index.php');
}
} else {
Echo("Próba przejęcia sesji"); }
} else {
Echo("Próba przejęcia sesji"); }
}
}
?>
Ten post edytował Reptile ReX 4.10.2010, 21:58:40