![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 26.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Potrzebuję skrypt zegara z przyspieszonym odmierzaniem czasu, to znaczy, że np: 1 minuta to 10 sekund a nie 60.
Szukałem takiego czegoś ale niestety nie mogłem znaleźć. Skrypt musiał by także zawierać jakiś sposób ustawienia dokładnego czasu. Czy nie dało by się jakoś przekształcić tego kodu: Kod <HTML> <HEAD> <script LANGUAGE="JavaScript"> <!-- function pokazZegar() { var czas=new Date(); myclock=czas.getHours()+":"+czas.getMinutes()+":"+ czas.getSeconds()+", "+czas.getFullYear()+"-"+ (czas.getMonth()+1)+"-"+czas.getDate(); if (document.layers) { zegar.document.write(myclock); zegar.document.close(); } else if (document.all) { zegar.innerHTML = myclock; } else if (document.getElementById) { document.getElementById("zegar").innerHTML = myclock; } setTimeout('pokazZegar()',1000); } --> </SCRIPT> </HEAD> <BODY onLoad="pokazZegar()"> <DIV id="zegar"></DIV> </BODY> </HTML> Jestem kompletnym amatorem, nie znam języka java, i na razie nie mam czasu zgłębiać tego "dialektu" komputerowego z powodu rozpoczęcia się studiów, dla tego prosił bym o wy-edytowanie tego skryptu tak by jakoś tam działał. W przyszłość na pewno będę musiał nadrobić moje braki... Z góry dziękuję Ten post edytował Vizi 26.09.2010, 19:29:54 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 07:05 |