![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 57 Pomógł: 2 Dołączył: 16.09.2010 Skąd: Uć Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
skorzystałem z rozwiązania które oferuje jeden z artykułów na stronie compu.boo.pl mianowicie chodzi o prosty system newsów. Mam mały problem z którym nie mogę sobie poradzić dlatego zwracam się z prośbą o pomoc. Po wejściu na stronę dodaj.php tworzy się automatycznie w bazie rekord bez wypełnionych danych, i tak za każdym odświeżeniem strony. Oczywiście gdy pola formularza zostaną wypełnione i kliknę submit wysyłają się ładnie. Skąd jednak bierze się ten pusty rekord ? Mam nadzieję, że ktoś ukoi moje nerwy i przy tym nie zepsuje nikomu humoru ![]() wygląda to tak:
Wydaje mi się, że coś powinno sprawdzać czy wysłałem już dane czy nie, ale jak to ma wyglądać to szczerze nie mam pojęcia. Niby proste a jednak nie mogę tego rozgryźć. Jeśli ktoś byłby na tyle miły by mi w tym pomóc byłbym bardzo wdzięczny. Ten post edytował bigbadcompany 16.09.2010, 07:05:07 -------------------- mess with the best die like the rest !
bardzo fajne remixy utworów na www.remixownia.pl desperacko śmieszny portal o jakże kreatywnej nazwie www.chybaty.eu |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 13:07 |