![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 9.06.2010 Skąd: Pomorze Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z góry proszę o wyrozumiałość i przepraszam, jeśli niezbyt jasno wszystko opisałam
![]() Sprawa jest taka: do istniejącej już aplikacji/serwisu działającego w oparciu o bazę MySQL dopisałam wersję mobilną, pobierającą dane z bazy oryginalnego serwisu, bez możliwości zapisu i modyfikacji. Mobilek jest na localhost, pracuje na kopii bazy. Rozpoznawanie urządzenia i przeglądarki oparte jest o projekt Tera-WURFL. Teraz trzeba te dwa serwisy scalić. Nie byłoby problemu, ale Tera_WURFL wymaga dodania do bazy dodatkowych tabel i wszystko rozbija mi się o to, że nie wiem, jak zrobić instalator tego wszystkiego, czyli wgrania dodatkowych katalogów i plików oraz z automatu dodania tabel i danych pobranych ze strony projektu. Bardzo proszę o podpowiedzi i potraktowanie łagodne, jestem początkująca i sama do wszystkiego muszę dochodzić, a w tym przypadku utknęłam w martwym punkcie ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 20:03 |