![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 3 Dołączył: 17.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! Ostatnio piszę proste programiki dla utrwalenia sobie wiedzy. Napisałem program, który nazwałem samowykonywacz. On ma spełniać różne funkcje. Po wybraniu z listy (option) pętli jaka ma zostać wykonana, ma zostać załączony plik z innymi danymi do uzupełnienia i samą pętlą za pomocą funkcji include(). Narazie skupiam się nad banalną pętlą for, która będzie odliczała od zera do wybranej przez użytkownika liczby, po jednym. Póki co mam 2 pliki, które się składają na działanie tego programu. Oto program z wyborem jaką pętlę wykonać - samowykonywacz.php:
A teraz plik z pętlą - odliczanie.php
Przez cały czas program chodzi ok, po wybraniu operacji ładnie załącza się odliczanie.php, ale po wybraniu górnej granicy odliczania program jakby kończy pętle i przechodzi do samowykonywacza.php bez wyświetlenia cyferek. Domyślam się, że albo nie powinno się w takich sytuacjach includować plików, albo czegoś jeszcze brakuje do uzupełnienia pętli. Co jest źle? Ten post edytował Mostrom 7.08.2010, 19:19:53 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.09.2025 - 10:51 |