![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 129 Pomógł: 24 Dołączył: 21.05.2010 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Mam dosc dziwny problem, w innym kodzie mi to dziala, a w tym nie.
Przygladalem sie i porownywalem oba kody (dzialajacy i ten niedzialajacy) i sa takie same, a mimo tego to mi nie dziala:
Mimo takiego ustawienia w css, button1 nie jest odsuniety o 5px od prawej krawedzi diva pasek, a jest sklejony z lewa krawedzia tegoz diva. Gdy right zamienie na left:200px; to wszystko dziala, ale right juz nie, czemu? Dodam ze juz kiedys robilem takie cos i nawet teraz patrzylem w tamten kod i wszystko jest tak samo zrobione jak tutaj (chyba ze cos przeoczylem), ale tam dziala, a tutaj nie. Męcze sie juz z tym ponad 2 godziny i naprawde nie mam juz sil i pomyslow (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Dodam tez, ze wszystkie naglowki DOCTYPE itp mam poprawne, takie same jak w tamtym dzialajacym kodzie. Edit: Dalem sobie rade nadajac position:relative divovi, a position:absolute; right:5px; temu spanowi, ale pozostaje pytanie, czemu przed ta zmiana left,bottom i top dzialal, a right nie? Ten post edytował lepmajster 24.07.2010, 12:05:08 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 22:46 |