![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 110 Pomógł: 10 Dołączył: 3.09.2006 Skąd: Bishop Auckland Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po kilku godzinach męczenia się z tym, stwierdziłem, że czas zasięgnąć rady innych. Otóż stworzyłem CMS do pewnej strony, w której wykorzystuję modRewrite. Jest on używany do normalnej strony jak i do panelu. Wgrałem TinyMCE oraz plugin PHPImage, który w normalnych warunkach działa bezproblemowo (tam gdzie nie używam modrewrite).
Na początku miałem problem taki, że w oknie phpimage po wybraniu pliku i kliknięciu upload, plik wgrywał się na serwer ale nie było go widać w oknie. To naprawiłem dodając "/" do $url_image_directory w config.php. nadal jednak nie mogę wstawić obrazka do samego "ciała" tinyMCE. Ciągle dostaję błąd "Please choose an image before loading.image ". Próbowałem zmieniać ścieżki jak tylko się da, szukać w funkcjach pluginu jak i samego tinymce odpowiedzialnych za wstawianie treści, lub znaleźć źródło tego błędu, ale utknąłem w martwym punkcie. Byłbym wdzięczny za jakąkolwiek pomoc. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 10:16 |