![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 0 Dołączył: 25.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem z divem.
Na tworzonej stronie includuję sobie podstrony do odpowiednich divów (linki). Wszystko chodzi, ale chciałem dołożyć kolejnego diva na podstronie i krzaczy mi się prawa kolumna. Dopóki includowana podstrona wygląda tak: Kod <div id="menu2"> <ul> <li><a href="#">Rachunki</a></li> <li><a href="#">Lokaty</a></li> <li><a href="#">Kredyty</a></li> </ul> </div> Jest ok PRAWIDŁOWO Ale jak dołożę poziomą linię prawa kolumna zamiast być z prawej jest pod środkową. Kod <div id="menu2"> <ul> <li><a href="#">Rachunki</a></li> <li><a href="#">Lokaty</a></li> <li><a href="#">Kredyty</a></li> </ul> </div> <div id="linia2"><div> Jest ok NIEPRAWIDŁOWO div tam gdzie jest include wygląda tak: Kod <div id="nowosci"> <?php if($_GET['page']=="nowosci") {include('tresc/nowosci.php');} else if($_GET['page']=="indywidualni") {include('tresc/indywid.php');} else if($_GET['page']=="firmy") {include('tresc/firmy.php');} else if($_GET['page']=="rolnicy") {include('tresc/rolnicy.php');} else if($_GET['page']=="oprocentowanie") {include('tresc/oproc.php');} else if($_GET['page']=="oplatyprowizje") {include('tresc/oplprow.php');} else {include('tresc/nowosci.php');} ?> </div> Ma ktoś jakiś pomysł dlaczego tak jest? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 03:39 |