![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 6.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Potrzebuję za pomocą pętli WHILE wydobyć z bazy danych jedną daną (LIMIT 1) i używać jej wielokrotnie w różnych miejscach kodu PHP na mojej stronie. Strona jest dość długa...
Potrzebuję również wyciągnąć następną podobną jedną daną z tej samej bazy i również wielokrotnie jej użyć naprzemiennie z daną pierwszą. Nie wiem jak to zrobić --- gdzieś popełniłam jakiś błąd bowiem prawie identyczny przykład na innej bazie działa bezbłędnie (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) ?
Jestem ciemną blondynką i staram sie nie zaliczać do "jasnych" ale tu zgłupiałam całkowicie. Jestem po 2-miesięcznych wykładach PHP/MySQL zaś praktyki mam mało i staram się uczyć na przykładach? Proszę o prostą podpowiedź. Alina Malikowska mail: alinamala na *niezbędnym do życia gazie*
Powód edycji: [erix]: obfuskacja ;)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.09.2025 - 18:27 |