|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 3.06.2010 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam.
Otóż potrzebuję skryptu, który "wypluje" mi na stronie ostatnio dodane mangi(10 ostatnich) Niestety, ale mój poziom php jest tak niski, że nie potrafię tego napisać. Teraz krótki opis: Potrzebuję czegoś takiego jak ma mangahelpers pod logiem z ostatnio dodanymi mangami. Mają się wyświetlić ostatnio dodane 10 mang. Jednak mangi na serwerze znajdują się w takim schemacie: mangas/nazwamangi/nr.chapter/ (przykład: mangas/blackgod/16/ Potrzebuję uzyskać danych: "NazwaMangi Nr.chaptera (przykład : Black God 16 Całość by mnie więcej działa tak: Skrypt pobiera ostatnie 10 folderów ostatnio zmodyfikowanych (w tym wypadku nazwa folderu to: "NazwaMangi") Następnie pobiera tylko ostatnio dodany folder z chapterem (Nr.Chaptera) Razem zlepia te dane i powstaje takie coś : NazawaMangi nr. chaptera (przykład : Black God 16) Następnie "wypluwa" je na stronie w takim szablonie: Nowe Chaptery: NazwaMangi nr.chaptera - i tak do 10 Myśle, że jasno to napisałem i nie zrobiłem tego "burdelu" i będzie wiedzieć o co mi chodzi Będę wdzięczny za taki skrypt gotowy lub najlepiej napisany przez was Jeszcze raz dziękuję Pozdrawiam Dragon |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 25.12.2025 - 10:36 |