Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [JavaScript][PHP] wyświetlenie skryptu JS w php
Ulysess

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

witam pewnie to dla was śmieszne i banalne ale nie jestem w stanie wyświetlić tego w składni php (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

mam skrypt który wyświetla txt po okreslonym czasie, niestety gdy go daje w echo to albo personal error mi wyskakuje albo jak 'niby' poprawnie działa to nie wyświetla txt (tak jakby tego JS w kodzie nie było)

skrypt wygląda następująco:

1.  
  2. <script language="JavaScript">
  3. var tura="";
  4. var nrlog=0;
  5.  
  6. var tura0="";
  7. var tura1;
  8. tura1=tura0+"<font size=2>tekst do wyświetlenia<br>"; setTimeout("document.getElementById('log').innerHTML=tura1;",1000);
  9. var tura2;
  10. tura2=tura1+"<font size=2>tekst do wyświetlenia<br>"; setTimeout("document.getElementById('log').innerHTML=tura2;",2000);
  11. var tura3;
  12. tura3=tura2+"<font size=2>tekst do wyświetlenia<br>"; setTimeout("document.getElementById('log').innerHTML=tura3;",3000);
  13. var tura4;
  14. tura4=tura3+"<font size=2>tekst do wyświetlenia<br>"; setTimeout("document.getElementById('log').innerHTML=tura4;",4000);
  15. var tura5;
  16. tura5=tura4+"<font size=2>tekst do wyświetlenia<br>"; setTimeout("document.getElementById('log').innerHTML=tura5;",5000);

w php próbuje dać tak:

1. echo 'var tura4;
  2. tura4=tura3+"<font size=2>tekst do wyświetlenia<br>"; setTimeout("document.getElementById(\'log\').innerHTML=tura4;",4000);';

i tak jak już mówiłem nie działa (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) z góry dziękuje za pomoc
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 25.09.2025 - 20:22