![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 118 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, jak w temacie ... Po małej przerwie z PHP powróciłem i chciałem zacząć pisać w Kohanie 3 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) W Dwójce już mi szło wmiare sprawnie ale staram się iść wraz z postępem to chciałbym przerzucić się na trójkę (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ... No i mianowicie mam mały problem ... W dwójce w controllerze tworzyłem sobie konstruktor i tam robiłem sobie dostęp do Autha itp (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A jak to zrobić w trójcę ? Przy dodaniu funkcji __construct zaczyna sypać błędami ... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ? Widzę że to dwie inne Kohany ... No i jeszcze jedno jak ktoś będzie miał czas ... Czy ktoś może mi wytłumaczyć co oznacza HMVC ? (IMG:style_emoticons/default/snitch.gif) Ta pierwsza literka ... Nie musicie tłumaczyć, postaram się poszukać jutro na google ale teraz idę spać więc przy okazji zapytam i może ktoś będzie miał wene twórczą (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pozdrawiam Ten post edytował Damiankossek 4.05.2010, 23:59:41 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 12:20 |