![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 30.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
mam pewien problem z Quick.Cms Lite 2.2 i niestety nie jestem w stanie tego sam ogarnąć, może ktoś miał już podobny problem z tym CMS-em lub wie jak to rozwiązać. postanowiłem przerobić menu.tpl tak żeby wyświetlał się jakiś tekst zamiast stron menu. dodałem kolejne menu w themes/default.php $sMenu11 = $oPage->throwMenu( 'menu_11.tpl', 11, $iContent, 0 ); dodałem opis menu w lang.pl mogę wprowadzać treść z poziomu administracji, jednak jak chce coś wpisać w linijce poniżej - wciskam enter, w edytorze (fckeditor) jest ok a na stronie w miejscu między linijkami tekstu pojawia się coś takiego --> |n| Tak samo jest jak wstawię tabelę z danymi - wtedy przy każdej komórce pojawia się |n| kod menu11.tpl wygląda tak: <!-- BEGIN LIST --><div id="galeria"><!-- END LIST --> <!-- BEGIN HEAD --><h3>$aData[sName]</h3><!-- END HEAD --> <!-- BEGIN FOOT --><div class="txt">$aData[sDescriptionShort]</div></div><!-- END FOOT --> <!-- BEGIN HEAD_SUB --><!-- END HEAD_SUB --> <!-- BEGIN FOOT_SUB --><!-- END FOOT_SUB --> <!-- BEGIN SELECTED --><!-- END SELECTED --> link do strony: http://www.amdc.strefafirmy.eu/index2.php?kontakt,3 pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 14:42 |