![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 1 Dołączył: 20.01.2008 Skąd: Bełchatów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skrypt ten pobiera informacje z bazy danych i wyświetla zarejestrowanych użytkowników tworząc jednocześnie link do jego pokoju (panelu usera)
Ten natomiast wyświetla pokój tego usera. Wszystko jest pięknie i ładnie. Wyświetla także dwuwyrazowe nazwy użytkowników. W pliku .htaccess mam następujący wpis: RewriteRule ^pokoj/([a-zA-Z]+)$ pokoj.php?pokoj=wyswietl&login=$1 [L] Zatem url powinien wyglądać tak: localhost/pokoj/login zamieniam w pierwszym skrypcie na I tutaj się pojawia problem. Nie wyświetla mi loginu gdy on składa się z dwóch wyrazów. Próbowałem również z urlencode: RewriteRule ^pokoj/([a-zA-Z]+)$ pokoj.php?pokoj=wyswietl&login=urlencode($1) [L] Niestety nie pomaga. Co może być przyczyną i jakie jest rozwiązanie? Odświeżam ponieważ nie mogę ruszyć z miejsca (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cała noc bez odpowiedzi... Odświeżam Ten post edytował Kaarpiik 28.04.2010, 18:16:21 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 26.09.2025 - 21:22 |