![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 0 Dołączył: 1.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pracuję przy pewnym projekcie - pewien CMS.
Robię go w wolnych chwilach, cały czas go rozwijam. Ja zajmuję się stroną techniczną, do tego są administratorzy, którzy oprócz mnie decydują co chcą, aby było na stronie (treści, funkcje) oraz tłumacze. Administratorzy i tłumacze mają minimalne pojęcie o html, o reszcie języków praktycznie zerowe. Zależy mi na jak najlepszym kontakcie ze wszystkimi osobami w tej grupie, kontakcie nie polegającym na rozmowach telefonicznych, czy też mailach (i innych podobnych formach). W związku z tym potrzebuję jakieś platformy/skryptu, przy pomocy którego mógłbym się kontaktować z tymi osobami bez problemu. Czegoś podobnego do systemu zgłaszania błędów, np. flyspray, jednak z jednej strony prostszego, a z drugiej z większymi możliwościami. Na czym mi zależy: 1. Możliwość umieszczania różnych rodzajów zgłoszeń - pomysły, błędy, pytania itd 2. Podział na grupy - aby można było przed niektórymi osobami ukryć określone pytania itd 3. Maksymalna prostota dla osób nie znających się na czymkolwiek związanym z programowaniem 4. Intuicyjna obsługa 5. Możliwość ustawiania priorytetów, czy też ważności danych zgłoszeń 6. Możliwość komentowania zgłoszeń Obecnie korzystam właśnie z FlySpray, jednak wolałbym coś innego. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 23:00 |